Tancament de temporada - Concurs Social


Uff, per fi he aconseguit reunir una mica de temps i força per actualitzar el blog i tancar així una nova temporada de Concurs Social. Tots aquells que en manteniu un, de blog, sabeu que no sempre es troba el moment i les forces per fer-ho. En el meu cas darrerament he hagut de dedicar molt més temps al món digital que al de la llum, i aquest darrer ha passat, per motius de pes, a un segon terme.

Amb aquesta nova entrada espero posar-me al dia i tornar a trobar l’equilibri d’aquets dos mons que tant m’apassionen. De fet, no he abandonat del tot la llum i no he deixat de presentar fotografies al Social de l’AFI, però hi he participat tivant de fotografies que ja tenia preparades de la temporada anterior.

Així doncs, penjo les fotos presentades les darreres convocatòries d’aquest any. Ja he dit que son imatges d’arxiu, el qual ha quedat pràcticament a zero. Ara toca tornar a capturar llum... ara toca, tornar a crear!


Port de la Malaespina (Calella de Palafrugell)

Noi pescant (Deltebre)

Ciutat de les Arts i les Ciències (València)

Sta Maria de Porqueres (Banyoles)

Panoràmica III (Calella de Palafrugell)

Port Olímpic (Barcelona)

Turó del Castell (Tavertet)

Port Olímpic (Barcelona)

Comentaris

Luis Calle ha dit…
Bé Lluís, les teves fotografies sempre han destacat, de fet alguna d'elles, particularment a mi, m'han servit d'inspiració sinó en la temàtica si en el processament. Espero que almenys aquest any ja tinguis estabilitzat la qüestió laboral i puguis trobar aquest equilibri del que parles, el contrari significaria deixar de veure les teves fotos i no seria gens agradable, de manera que endavant i fins aviat.
LlumDigital ha dit…
Gràcies Lluís,
estic carregant les piles (les meves i les de la càmera) per tornar, una temporada més, al Social. De fet demà tenim una cita a l'Enfoc, Oi? :-)

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)