FINEART - Igualada, i Espai Experimental (AFI)

Experimentar és una acció vital, una de les que més practiquem. Per això, amb l’objectiu d’assaborir la creativitat i les fantàstiques possibilitats d’una càmera fotogràfica, l’AFI (Agrupació Fotogràfica d’Igualada) va obrir les portes a un taller de fotografia experimental i creativa. La finalitat del grup va ser aconseguir l’experimentació fotogràfica a través del treball en equip, de manera que la posada en comú de les experiències personals relacionades amb aquest art esdevinguessin un motor per la creació fotogràfica de cada membre del grup. En la primera edició del taller es va escollir el barri del Rec d’Igualada com a punt final per a les nostres experimentacions. La deformació, la manipulació i la pintura amb llum, entre d’altres, van ser algunes de les expressions que van motivar als participants a crear, des d’una mirada fotogràfica.
Participants: Joana Castella, Teresa Closas, Lluís González, Maria Gregori, Àngel López, Toni Martínez, Sílvia Martorell, Roger Sala, Emili Sancha, Hans Wilshusen.
Com veieu participo en aquesta exposició conjunta del grup Espai Experimental de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada. En el meu cas les meves fotografies prenen la temàtica de la transformació que el REC ha viscut i viu durant les diferents edicions del REC 0.n.
Aquí us presento les meves fotografies, que podreu veure durant el FineArt - Igualada, a l'espai de l'adoberia.

En les diferents edicions del REC 0.n, el Rec i les seves adoberies han experimentat una efímera transformació que l'han omplert de gent i d'outlets de primeres marques del món de la moda.
Amb aquestes fotografies, totes elles fetes amb un temps d'exposició llarg, l'autor pretén captar el moviment de gent i la transformació que durant uns dies viuen els espais de la vora del Rec

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)