European Balloon Festival 2010

Avui divendres 15 d’Octubre s’ha inaugurat l’exposició del concurs de fotografies de l’European Balloon Festival 2010 (EBF 2010), i també s’ha fet l’entrega de premis corresponent a quest concurs, que organitza l’Ajuntament d’Igualada amb col•laboració de l’ AFI.
Com ja havia comentat, una de les meves fotografies ha obtingut el primer premi. Es tracta de la fotografia titulada “Night Glow”, la qual està feta durant l’espectacle de la nit de dissabte. La fotografia ha estat realitzada sense utilitzar trípode ni flash, es a dir que està feta aprofitant la llum que es desprèn dels cremadors del globus. Suposo que és això el que li dona un encant especial, junt amb l’expressió de la cara del pilot, que a mi em transmet la il•lusió que en mi i en molta gent desperta l’EBF.

Night Glow (1er. Premi)


Les altres dues fotografies presentades son panoràmiques realitzades a partir de varies fotografies, i no es poden veure a l’exposició on només hi ha una selecció de les millors obres dels més de 80 autors que s’han presentat al concurs.

Si us agrada la fotografia, us animo a que passeu per la Biblioteca de Cal Font d’Igualada a veure l’exposició, que estarà oberta fins al 30 d’octubre. Si no us va bé de passar-hi, podeu veure les fotografies premiades publicades a “La Veu de l’Anoia”. Per cert, enhorabona a la resta de premiats.

Comentaris

Fernando Pagán ha dit…
Las tres fotos son preciosas pero la primera desde luego es merecedora de ese premio. Muchas Felicidades Luis.

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)