Enfoc 2009



El passat 20 de setembre es va fer a Igualada la matinal fotogràfica “Enfoc 2009”. Com sol ser habitual es van preparar 3 escenaris amb diferents personatges, amb el repte que un exercit de fotògrafs disparin les seves càmeres sense parar, i n’obtinguin imatges de qualitat, la qual cosa es complica quan tots busquem a la vegada, la millor posició per aconseguir-les.

Al parc de l’Estació hi havia personatges provinents de la Galaxia d’ Star Wars, interpretats pel grup BarnaSquad (http://www.barnasquad.com/). A la plaça de l’Ajuntament un grup de ballarines de “Dansa del Ventre”, i al Teatre de l’Ateneu una Escenografia Medieval preparada per Eric Saucedo.

Un cop més, m’he animat a presentar algunes de les fotografies al concurs, que no han estat premiades, però de les quals n’he après alguna cosa... Aquest cop m’he deixat portar i he mirat d’introduir una mica de fantasia a les fotos d’Star Wars, donat que l’escenografia s’hi prestava, i que el concurs també. De fet dues de les 3 primeres fotografies han estat d’aquest escenari, i també hi ha introduït un cert toc d’imaginació que ens transporta a una Galàxia molt llunyana...

Justament el passat cap de setmana s’ha inaugurat l’exposició que podeu veure a la sala municipal d’exposicions i a la sala Ramon Godó de l’AFI, fins al 29 de novembre. Aquí us presento les meves, i us animo que aneu a veure la resta a les sales d’exposicions.






Comentaris

Luis Calle ha dit…
Yo no participé, pero veo que tus fotos bien podrán haber sido premiadas ya que las ganadoras siguieron tu misma línea de fantasear con los ninots de Star Wars
PD.: enhorabuena por tu exito en el último social !

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)

Fotografies amb poca llum