Tarda d’estiu a Camprodon

Aquest estiu vam visitar uns amics que des de fa anys estiuegen a Camprodon. De fet feia força temps que no ens deixàvem caure per aquesta zona del Ripollès.
Va ser un dia de retrobament amb vells amics, en què petits i grans ens ho vam passar d’allò més bé. Vàrem fer una remulladeta de peus al riu Ter, prop de Set Cases, un dinar en un dels restaurants d’aquest poble i finalment vam acabar la jornada, a la tarda, fent un passeig per Camprodon, on vàrem aprofitar per comprar un típic pa de pessic i una mica d’embotit... I com no, fent una escapadeta al Pont Nou (Segle XII) on vaig tirar unes quantes fotografies que m’han permès crear aquestes composicions panoràmiques amb les quals inauguro la temporada del Social 2011-2012, de l’AFI.


Comentaris

Luis Calle ha dit…
La primera, en color, era fàcil identificar-la com "made in Lluis González" ja que és evident aquest estil propi que ja et caracteritza. La segona, en blanc i negre és d'una factura diferent però tampoc em va costar identificar-la i sent un paisatge del mateix tema i lloc. Sort en aquesta nova edició del social.
Fernando Pagán ha dit…
Yo tambien sabía de que autor se trataba. Le estás cogiendo el gusto a esta serie de panorámicas y además le consigues una nitidez envidiable.
Un abrazo compañero.

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)