Concurs 3 Tombs 2011 i Social de Febrer.

Aquest cop aprofito per “penjar” al blog les fotografies presentades al XXXIè Concurs fotogràfic TIPICS 3 TOMBS 2011, junt amb les del social del passat mes de febrer. Espero que us agradin, tot i que aquesta vegada no hi ha hagut sort i cap d’elles ha estat premiada. Les millors fotografies junt amb les guardonades, les podreu veure a l’exposició, del 12 al 27 de març, a la sala Ramón Godó, de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (Pl. De la Creu, 18 baixos).

Guàrdia i Cavall - Fotografia d’un dels membres de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, preparant el seu cavall per a la desfilada.

Avi traginer - Al tercer tomb el vell traginer i el cavall es prenen un respir, i es que no només pesen els “kilos”.

Carreters de St. Antoni – El carruatge del Sant, conduit per un expert carreter i la seva ajudant.

Montfalcó Murallat – Vista panoràmica de Montfalcó Murallat, petita vil·la murallada prop de Les Oluges (la Segarra). La imatge està presa des de la carretera d’accés al poble.

Yaina – Fotografia de la Yaina, realitzada en una sessió d’estudi amb llum contínua, a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Comentaris

Fernando Pagán ha dit…
Hola Lluis,las fotos de los tres Tombs son preciosas. Este año no he presentado ninguna por no encontrarme en Igualada.Nos vemos esta noche en el social.

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)

Fotografies amb poca llum