Inici del Social 2010-2011


Amb una mica de retard penjo les fotografies presentades al social de setembre, i és que últimament estic una mica mandrós. Se suposa que hauria d’estar engrescat, doncs aquest any és el primer en que estic en categoria d’Honor, tant en b/n com en color. Però la veritat és que l’estiu se m’ha fet curt i ja tornem a tenir a sobre el ritme marcat de les entregues del social... ufff.
En fi, aquest cop per sortir del pas he presentat dues fotos que tenia preparades del curs passat. Com ja es ve fent els últims anys el jurat era popular, i com sol passar en aquests casos on hi ha tanta varietat de criteris, les puntuacions han quedat molt igualades. Tot i així, els millors ja han començat a despuntar.
Aquí teniu les fotos presentades. La de color correspon a la Pesquera Marimon de Banyoles, i la de blanc i negre a un camp d’ametllers del camp de Tarragona (a Peralta - Renau).
Per cert he tingut, una molt bona noticia.... he guanyat el primer premi del concurs de fotografia EBF 2010 (European Balloon Festival). Això si que m’engresca a continuar amb empenta! Properament penjaré la fotografia guanyadora, per aquells que no pugueu anar-la a veure a l’exposició que es farà a la Biblioteca de Cal Font, a partir del 15 d’Octubre.

Comentaris

Luis Calle ha dit…
Enhorabuena Lluis por el premio, osea que para hacer honor a los merecimientos está visto que te tendrás que sacudir de una vez por todas esa mandra de encima y presentar buenas fotografías, que a buen seguro que las tienes.
... a ver si este año te atrapo y también logro subir a honor, jeje.

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)