Social - Novembre 2009 (Color)


Finalment, he trobat un moment per “penjar” la foto del Social de Novembre, la qual va obtenir la màxima puntuació en la categoria de color.
Es tracta d’una fotografia panoràmica de Calella de Palafrugell, de l’estiu passat. La foto està composada a partir de 5 imatges disparades a mà alçada (sense trípode) des d’unes roques que separen la platja de Port Bo, de la Platja Sota Can Calau. La imatge correspon a una típica tarda d’estiu del mes d’agost, després d’una llarga jornada de sol. I en ella es reflecteix, a part de l’arquitectura marinera i mediterrània de Calella, l’ambient d’aquesta població.

Tècnicament, la fotografia va ser unida utilitzant el programa “Hugin”, a partir dels JPG’s de la càmera.

Després la imatge ha estat treballada “per zones”, per donar-li més contrast, saturació, etc. En definitiva, per intentar donar-li la llum i la força que recordo d’aquella tarda d’estiu.

Aquells que no l’havíeu vist, desitjo que us agradi.

Comentaris

Fernando Pagán ha dit…
Enhorabuena Luis,allí en la sala me pareció buena pero ahora que explicas el proceso y tratamiento por zonas, es para quitarse el sombrero.A seguir en ésta tónica.Un abrazo
Luis Calle ha dit…
El trabajo bien mereció el premio
MIESFE - 64 ha dit…
Hola Lluis , la fotografia en si ja en va agradar el mensual ,però al beure la feina que est tingut encara margada mes felicitats Miquel

Entrades populars d'aquest blog

Cantabria 2008

Fotografies amb poca llum

Passeig Nocturn per València (Social de Gener)