22/7/09

Final de Temporada, i nous reptes...


Aquí teniu les dues últimes fotografies presentades al Concurs Social de l’AFI d’aquesta temporada... les dues de Menorca. La de blanc i negre és del Far del Cap d’Artrutx, i la de color correspon a una casa d’estiueig al Port de Maó.

Com a balanç de la temporada, crec que ha estat força positiva, tenint en compte que no em considero un fotògraf consolidat i que m’agrada experimentar noves tècniques i processos. Com a resultat del meu esforç he assolit la “Categoria d’Honor” en blanc i negre, però no ho he aconseguit en la secció de color (m’he quedat a 3 punts). Per tant l’any que ve seguiré a “1ª Categoria” pel que fa al Color. Per cert, els canvis del sistema de puntuació que s’aplicaran l’any vinent, crec que dificultaran encara més, l’assoliment de la “Categoria d’Honor”. En fi, nous reptes per a la propera temporada...

1 comentari:

luis calle ha dit...

je, je, LLuis, estoy como tu: me quedé a las puertas de la categoría de honor en color por tan sólo 2,5 puntos... puerta que por cierto ha puesto sus cerrojo mucho más reforzados. Habrá que traerse buenos arietes ( o mejores fotos) para violentar esa puerta del bunker.
Salut, bona sort i bona llum.